Biografie

Sopraan Marca Hanegraaff komt uit een muzikaal nest waarin veel gemusiceerd werd. Als jong meisje begon zij haar muzikale loopbaan met pianolessen.

Zij volgde de studie Schoolmuziek aan het Utrechts Conservatorium en in een later stadium studeerde zij af in de richting Klassiek Solozang aan de Schumann Academie. Vocale coaching ontving zij hierbij van Geert Berghs.

Marca werkt regelmatig mee als solist bij koren en ensembles. Tevens maakt zij veelvuldig als koorzanger deel uit van professionele en semi-professionele ensembles (zie: Concertagenda). Als liedzangeres werkte zij samen met o.a. gitarist Peter Floor en pianist Ernst Paul Fuchs.

Marca heeft een eigen lespraktijk (Ekkanti Muziekatelier), waarbij zij in HOOGLAND, AMERSFOORT-NOORD en SOEST aan volwassenen en kinderen zang- en pianoles geeft alsmede cursussen “Muziekplezier van 1 tot 4” aan ouders/kinderen en bij kinderdagverblijven. Meer informatie is te vinden op www.ekkanti.nl

Naast haar muzikale activiteiten, is Marca kinder- en jongerentrainer mindfulness in HOOGLAND en heeft hiertoe een tweede eigen bedrijfje opgericht: “Kids & Mindfulness”. Meer informatie daarover op www.kidsmindfulness.nl

marca